Toimitilamme löytyvät Lutakosta Piippukatu seiskasta. Vanha tiilitalo sijaitsee aivan Jyväskylän Paviljongin ja Innova-rakennuksen läheisyydessä. Jos tulet omalla autolla, voit jättää auton asiakaspaikoille numerot 13 tai 14. Voit myös ajaa suoraan pääoven eteen muutaman minuutin ajaksi.
Toimintaterapeuttimme liikkuvat Jyväskylän kaupunkialueen lisäksi myös seuraavilla paikkakunnilla: Muurame, Multia, Laukaa, Lievestuore, Tikkakoski, Uurainen, Tikkala, Jämsänkoski, Joutsa, Leivonmäki, Hankasalmi, Toivakka ja Kangasniemi.

Kaunis punatiiinen talo on alueella vuonna 1912 – 1995 toimineen Schaumanin vaneritehtaan päärakennus. Sillä aikaa kun lapsi on toimintaterapiassa, on vanhemman ja sisarusten mahdollista käydä vaikkapa Jyväsjärven rannassa tai Aalto-puistikossa leikkimässä. Tien toisella puolella on JAMK ravintola ja kirjasto, jotka ovat avoinna kaikille.

Junien katselu, neliöpuistossa juoksentelu tai ihan vain odotustiloissa rauhoittuminen ja lueskelu mahdollistavat jokaiselle sopivan tekemisen tunnin ajaksi.

Jaana Hattunen       0400 558283   jaana.hattunen@toi.fi

Veera Hovila            050 3600186   veera.hovila@toi.fi

 

 

 

Uudet asiakkaat ja muut uudet yhteistyötahot:
Ota yhteyttä
Jaana Hattunen. 0400 55 8283, jaana.hattunen@toi.fi